Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Uusi perheenjäsen


Jos mäkin kertoisin vähän mun juhannuksesta. Olin perjantaina aamuvuorossa töissä. Osasin jo odotella rankkaa päivää, mutta ennen kello yhtätoista ajattelin, että ei tämä nyt niin paha päivä ollut mitä odotin. Mutta sitten. Kello 11-12 (ylikin) jonot olivat niin pitkät ettei loppua näkynyt! Sai huokaista helpostuksesta kun vihdoinkin viimeinen asiakas lähti siinä vartin yli... Tai ei saanutkaan. Olin ihan hirveän väsynyt, koska olin nukkunut edellisenä yönä vain 5 tuntia (näin painajaisia tulevasta työpäivästä :'D). Sitten erehdyn menemään Ollin, Leon ja Mian kanssa kalaan, enkä mä edes tehnyt siellä mitään muuta kuin kiukuttelin, koska halusin kotiin nukkumaan. Parin tunnin jälkeen pääsin nukkumaan. Vain tunniksi yhyhy. Illalla saunottiin ja kävin nopeasti onnittelemassa synttärisankari Aliisaa. Sitten mentiin Ollille, jossa katsoin mister bean leffan ja menin nukkumaan. Ainiin, join myös pari lasia Mian ja Leon boolia ja sain siitä pääkivun. Eli ei kovinkaan positiivinen alku juhannukselle.. :D


Lauantaina sain onneksi nukuttua pitkät yöunet ja maailma näytti taas valoisemmalta. Veli haki meille mummilasta ihanan juhannusvieraan, Eemelin, onka vierailu venyikin vähän pidemmäksi, näyttää nimittäin vähän siltä, että se jäi meille asumaan ihan kokonaan. :'D Eemeli on ihana ja hassu ja maailman iloisin! Mutta paljon vaivaakin siinä on, kokoajan pitäisi olla sen kanssa leikkimässä. Ami on ottanut uuden tulokkaan vastaan ihan okei. Turpaan toki tulee, jos Eemeli menee liian lähelle talon herraa, mutta Ami osoittaa myös kovasti mielenkiintoa pentua kohtaan, mm. seuraa sitä ja Amin on pakko päästä huoneeseen x, jossa Eemelikin on.




Eemeli tykkäisi kovasti syödä mun hiuksia. :D

Lauantaina myös syötiin hyvin ja saunottiin.



Juhannus ei myöskään loppunut mun kohdalla kovinkaan iloisesti: kiitokseksi siitä, että elelin tämän juhannuksen näin kiltisti, muhun iski sunnuntaina joku inhottava pöpö! Se alkoi aivan järkyttävällä kurkkukivulla, yhdessä välissä oli myös pääkipeä. Parasta oli se, että sunnuntaina piti vielä töihinkin... Nyt on muuten vain flunssainen ja tukkoinen olo. Onneksi mulla on nyt 3 päivää vapaata niin saa parantua rauhassa.

6 kommenttia:

  1. Ihana tuo viimonen kuva! Ollappa sauna ja saunasidukka... ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo eemeli ! :) Sanoinki ollille lauantaina ku lähettii kalaa että mellu ei taida tulla tänää :D Tiiän ite kyllä tuon tunteen tosi hyvin ku on raskas päivä ja väsyttää ja pitää viel tehä jotaki, josta ei nii hirveesti tykkää ! :/ mutta lepää ny hyvin että parannut !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :)
      Hahah!!! Joo kyllä nyt on taidettu kalastella ihan tarpeeksi taas tälle kesälle. :'D
      Nyt saa tosiaan onneksi levätä! :)

      Poista
  3. I have to thank you for the efforts you have put in penning
    this site. I'm hoping to check out the same high-grade content by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own website now ;)

    Have a look at my webpage ... nummerupplysningen.Se

    VastaaPoista
  4. Hi there to every single one, it's genuinely a fastidious for me to pay
    a quick visit this site, it consists of useful Information.



    Check out my blog post staatlich anerkannter physiotherapeut

    VastaaPoista